Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

De vele mogelijkheden van gepersonaliseerde draagtassen

Van speciale draagtassen tot tassen met feestartikelen en nog veel meer, een op maat gemaakte draagtas heeft vele toepassingen, die verder gaan dan de conventionele.

In tegenstelling tot veel promotionele goodies, die slechts maar één keer worden gebruikt en vervolgens worden weggegooid, is een op maat gemaakte draagtas een promotie-item dat vele verschillende functies kan hebben en de tand des tijds kan doorstaan. Iedereen kan altijd wel een draagtas gebruiken! Herbruikbare canvas draagtassen zijn er in verschillende maten, stijlen en kleuren om aan jouw marketingbehoeften te voldoen.

Van leuk tot praktisch, een gepersonaliseerde draagtas kan honderden verschillende toepassingen hebben. Hier zijn enkele creatieve manieren waarop onze klanten hun draagtassen met merk gebruiken:

Cadeau tassen

Op maat gemaakte draagtassen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor inpakpapier. Een geweldig idee voor bedrijfsgeschenken is een op maat gemaakte cadeau tas. Deze gerecycleerde modieuze tas met het logo van jouw bedrijf vertelt de ontvanger meteen van wie het geschenk is. Een op maat gemaakte draagtas is op zichzelf al een geweldig cadeau en het zal waarschijnlijk niet worden weggegooid maar steeds opnieuw worden gebruikt, waardoor jouw logo keer op keer zichtbaar blijft.

Trouwbedankjes

Verras jouw gasten met een onvergetelijk geschenk dat ze steeds opnieuw kunnen gebruiken. Of je nu draagtassen voor al je huwlijksgasten laat maken of alleen voor de naaste familieleden, een draagtas is een huwelijksgeschenk die ze zeker als souvenir van jouw speciale dag zullen bewaren. Liefhebbers van bestemmingsbruiloften zullen zeker een op maat gemaakte draagtas waarderen, want die kunnen ze tijdens hun reis gebruiken om hun spullen mee naar het strand te nemen en thuis weer hergebruiken. We houden van deze 21 liter tas als strandtas.

winkeltas bedrukken
tassen bedrukken

Draagtassen voor winkeliers

Als ecologisch alternatief voor plastic tassen is een op maat gemaakte draagtas een geweldige manier om jouw bedrijf te promoten en jouw klanten iets bijzonders te geven. Sommige op maat gemaakte draagtasjes hebben een handig uitgesneden handvat, terwijl andere zijn voorzien van schouderbanden om het gemakkelijk te kunnen dragen.

Tassen voor op de beurs

Een favoriete weggeefactie is een op maat gemaakte draagtas voor een beurs, die ideaal is om het informatiemateriaal en de productvoorbeelden van jouw bedrijf bij de hand te houden. De tassen zijn kosteneffectief en praktisch en op maat gemaakte niet-geweven draagtassen worden vaak nog lang nadat het evenement voorbij is gebruikt, waardoor er waar jouw draagtas ook naartoe gaat, gratis reclame voor jouw bedrijf wordt gemaakt. Een aantal van onze best verkopende katoenen draagtassen is geschikt voor het inpakken van tijdschriften en promotiemateriaal en beschikt over een groot bedrukbaar gedeelte voor jouw logo.

Party Bags

Een speciale aandenken voor feestgangers is een gepersonaliseerde draagtas, wat een relatief goedkope manier is om jouw waardering voor de gasten te tonen en het is een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele plastic party bags. Gebruik party bags voor verjaardagsfeestjes, voor een babyshower en voor vrijwel elke andere speciale gelegenheid. Op maat gemaakte draagtassen van canvas kunnen steeds weer opnieuw worden gebruikt en voor jouw gasten als herinnering van jouw speciale evenement dienen.

Benieuwd naar onze canvas en katoenen tassen?