Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Boodschappentassen bedrukken kleine oplage

Wil jij een boodschappentas bedrukken per stuk of wil jij boodschappentassen bedrukken kleine oplage? De onderstaande tassen kan je per stuk bedrukken met jouw foto of tekst. Deze tassen zijn de meest duurzame en stevigste canvas tassen uit onze assortiment.

fairtrade canvas tas bedrukken
Fairtrade 13L tas met zwarte hengsels

Al vanaf 4.95 Excl. BTW
fairtrade tas bedrukken
Fairtrade 21L boodschappentas

Al vanaf 4.95 Excl. BTW
Canvas-Fullcolour
Canvas tas met lange hengsels

Al vanaf 2.50 Excl. BTW

Waarom een persoonlijke boodschappentas bedrukken?

De gemiddelde persoon gebruikt ongeveer zes keer per week een boodschappentas. Met ongeveer 17 miljoen Nederlanders hebben we dus gemiddeld gezien behoefte aan ongeveer 5 miljard boodschappentassen per jaar. Alleen deze eenvoudige rekensom zou genoeg reden moeten zijn om de tassen te hergebruiken. Daarvoor heb je een goede boodschappentas voor nodig die duurzaam is en lang mee gaat. Wil je boodschappentassen bedrukken in kleine oplage? Dan zijn de bovenste producten ideaal om uit te kiezen. In dit artikel hebben we vooralsnog 6 voordelen op een rij gezet. We hebben drie voordelen voor particulieren en drie voor bedrijven hieronder samengevat.

Boodschappentas bedrukken particulier:

  1. Uit kostenoverweging: een kwalitatieve bedrukte boodschappentas kan u jarenlang gebruiken zonder weg te gooien. Worden ze vies? Dan raden we ze aan om ze met een doek schoon te maken.
  2.  Onze boodschappentassen kunnen veel meer dragen dan de plastic tasjes die je in de supermarkt krijgt. Ze zijn als het ware onverwoestbaar.
  3. U bespaart geld. Boodschappentassen bedrukken in kleine oplage of per stuk is niet goedkoop. Maar altijd goedkoper dan allerlei goedkope plastic tasjes te kopen bij de supermarkt.
  4. De bovenstaande boodschappentassen zijn comfortabel te dragen. Je hebt geen last meer van lastige hengsels die je handen zeer doen.

Boodschappentassen bedrukken kleine oplage:

  1. U zet uw merk of winkel op de kaart met kwalitatieve en duurzame fairtrade tassen. Je hebt geen last van geschuurde lelijke plastic tassen die jouw reputatie verpesten
  2. Tassen zijn de meest efficiënte en effectieve marketingstechniek die er bestaat. Uw klanten zullen hier jarenlang hun boodschappen mee doen en tegelijkertijd reclame maken voor uw.

 

Summary
Boodschappentassen bedrukken kleine oplage
Article Name
Boodschappentassen bedrukken kleine oplage
Description
Boodschappentassen zijn ook in kleine oplage te bedrukken.