Nobellaan 3, 4622AH, Bergen op Zoom
0164 700 244

Aanleveren ontwerpen

Aanleveren van ontwerpen in JPG of PNG

U kunt uw ontwerpen aanleveren in alle soorten bestanden, zoals PNG, JPG, AI, EPS en PDF. U wordt dus niet verplicht om een vector bestand te leveren. Wel moet u rekening houden dat uw originele bestand idealiter minimaal 200dpi moet zijn, maar dit is verder geen verplichting. In de designertool kunnen alleen JPG en PNG bestanden geupload worden.

Aanleveren van ontwerpen in Vectoren

Vectoren kunnen het beste via de mail aangeleverd worden. Via onze designertool is het momenteel nog niet mogelijk om vectoren te uploaden. Als u de vectoren naar ons mailt zetten wij deze bestanden voor u om in een png formaat, zonder dat de kwaliteit van de opdruk erop achteruit gaat. Vervolgens mailen wij het in PNG naar u terug. U kunt zo deze bestanden gebruiken in de designertool om zo uw bestelling via de website af te kunnen ronden.

Bij digitaal full colour kunnen we wit niet printen

Let op! Wij printen digitaal in full colour geen wit. Wit kan alleen gezeefdrukt worden. De minimum oplage voor zeefdruk is 100 stuks. Heeft u een wit vlak als achtergrond van uw design en u wilt deze niet geprint hebben. Dan hoeft u zich geen zorgen hierover te maken. Alles wat wit is blijft transparant.

 

Uw vectorbestanden kunnen gemaild worden naar info@katoenentasbedrukken.nl

Heeft u twijfels over of uw artwork geschikt is of heeft u nog vragen? Neem dan contact op en ontvang binnen 12 uur antwoord.

katoenen tassen bedrukken

Vermijd lage resolutie afbeeldingen (72dpi) gedownload van het internet

Summary