Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Betaalmethoden

goedkoop tasjes bedrukken

Veilig en vertrouwd online afrekenen met de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Makkelijk betalen binnen uw eigen bankomgeving. Alle bekende banken zijn aangesloten op ons iDEAL betalingssysteem.

eigen tas ontwerpen

Met PayPal kunt u snel en makkelijk online betalen met uw PayPal account, maar ook als u geen Paypal acoount heeft en met uw creditcard wilt afrekenen. Voor het betalen met PayPal brengen wij geen extra kosten in rekening.

goedkoop tassen bedrukken

Bancontact is een van de meest gebruikte online betaalmethode in België. U kunt makkelijk via uw eigen bankomgeving betalen. Meer informatie hierover kunt u vinden op deze website.

Betaalmethoden

Wil je achteraf betalen of vooraf een factuur hebben, omdat dit een verplichting is vanuit uw organisatie. Dan kan dat uiteraard. Hiervoor dient u telefonisch contact op te nemen met ons of ons te mailen op info@katoenentasbedrukken.nl.

Betaalmethoden kiezen?

Katoenentasbedrukken.nl biedt verschillende betaalmethoden aan. Hopelijk zit een methode bij die jouw voorkeur heeft. Mocht je meer informatie willen over een van de betaalmethoden dan kan je het beste contact opnemen met ons.

Mislukte betaling?

Check altijd eerst even of het geld is afgeschreven of niet. Is dit niet het geval? Dan hebben wij de betaling hoogstwaarschijnlijk niet ontvangen. Indien je druk bezig bent geweest met ontwerpen, hoef je dit niet altijd opnieuw te doen. Het kan namelijk zijn dat wij de bestelling wel ontvangen hebben en jou vooralsnog een betaallink kunnen sturen, zodat jij je bestelling snel kan afronden. Neem hiervoor telefonisch of via de mail contact op en vermeld daarbij altijd je ordernummer.

Herhaalbestelling plaatsen?

Mocht u een herhaalbestelling willen plaatsen dan hoeft u niet opnieuw te desingen op de website. U kunt hiervoor ook een mail met uw ordernummer naar ons sturen en aangeven hoeveel stuks u wil bestellen. Wij kunnen u dan vervolgens een betaallink of factuur sturen. U kunt vervolgens eenvoudig de betaling doen en de bestelling afronden.