Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Levertijd

Levertijd en verzending
Wij hebben een standaard levertijd van 2 a 3 werkdagen als u digitaal/full colour tassen bedrukt. Voor zeefdruk hebben wij een standaard levertijd van 3 a 5 werkdagen. Indien u een order plaatst buiten de kantoortijden dient er gerekend te worden vanaf de eerstvolgende werkdag.

Spoedopdrachten
Het kan zijn dat u sneller dan onze standaard levertijden de tassen wil ontvangen. Wij kunnen eventueel spoedopdrachten aannemen en bedrukken binnen 1 a 2 werkdagen. Hiervoor dient telefonisch contact met ons op te nemen.

Verzending
Bestellingen binnen Nederland worden verzonden met PostNL. In 99% van de gevallen levert Postnl de volgende werkdag. Het kan zijn dat u bestelling vertraging heeft opgelopen. Hiervoor kunt u het beste uw orderstatus bijhouden met de track & trace die u van ons ontvangt. Meer informatie over postbezorging van PostNL kunt u hier vinden.

Verzendkosten

Orderbedrag Verzendkosten
Nederland Vast tarief €5,50
Afhalen Gratis
België Vast tarief €7,50

* De genoemde prijzen en bedragen zijn exclusief BTW

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd?
Uiteraard proberen we zo snel mogelijk jouw pakketje te laten bezorgen. Middels onderstaande tabel kan je aflezen wanneer je pakket bezorgd wordt.

Indien je pakket verzonden is op:     Wordt in 99% van de gevallen bezorgd op:               
Maandag Dinsdag*
Dinsdag Woensdag*
Woensdag Donderdag*
Donderdag Vrijdag*
Vrijdag Zaterdag*
Zaterdag Dinsdag*
Zondag Dinsdag*

Wil je jouw bestelling ophalen?
Het is mogelijk om bij je bestelling aan te geven dat je je tassen wilt komen ophalen. Je dient hiervoor altijd vooraf een afspraak te maken door contact met ons op nemen. Dat kan per email en telefonisch.

Levering naar andere Europese landen dan België of Nederland 
Het is aan te raden om voor bestellingen boven 1000,- euro naar andere Europese landen vooraf contact op te nemen, zodat we de mogelijkheden van verzending kunnen bespreken. Grote bestellingen kunnen wij namelijk zowel met pallets als per pakket verzenden.