Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Hoe kies je de perfecte katoenen draagtas?

Ideaal voor het dragen van boodschappen of het verzamelen van marketingmateriaal op een beurs, heeft een eenvoudige op maat gedrukte draagtas een immense kracht als het om branding gaat.

Terwijl het milieubewustzijn de draagtassen als een milieuvriendelijke vervanging van plastic tassen in de schijnwerpers heeft gezet, kunnen op maat gemaakte draagtassen ook voor vele doelen buiten de supermarkt worden gebruikt. Gepersonaliseerde draagtassen worden over het algemeen door exposanten op beurzen als weggevertjes aangeboden, gebruikt als een aandenken bij zakelijke evenementen, voor de welkomstpakketten van nieuwe medewerkers, als draagtassen bij exclusievere winkels en ze worden zelfs gebruikt voor het verpakken van bedankjes op feesten en bruiloften.

Het afdrukken van jouw logo op een herbruikbare draagtas is een goedkope manier om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te vergroten. Met zoveel stijlen, maten en kleuren is het gemakkelijk om te kiezen voor met deze gepersonaliseerde tassen!

Wanneer jij jouw logo op een op maat gemaakte draagtas afdrukt, zijn er drie belangrijke zaken waarmee je rekening moet houden bij het vinden van de juiste tas, die past bij jouw behoeften.

Boodschappentassen bedrukken kleine oplage
  1. Materiaalkeuze

Viprinta gebruikt voornamelijk twee hoofdmaterialen voor op maat gemaakte draagtassen: katoen en niet-geweven polypropyleen. Het beste materiaal voor jouw op maat gemaakte draagtassen hangt af van jouw budget en het beoogde gebruik van de tas.

Katoenen draagtassen zijn gemaakt van een 100% natuurlijk materiaal, dat een zwaardere kwaliteit heeft dan een T-shirt. Katoen is extreem duurzaam en is een milieuvriendelijke keuze, maar het kost wel iets meer. Katoen is ook een wasbaar materiaal, waardoor het een uitstekende keuze is voor een draagtas, die zeker vele malen hergebruikt zal worden. Vanwege de zichtbare hogere kwaliteit zijn katoenen draagtassen een populaire keuze voor exclusieve winkels en als speciale geschenken op evenementen.

Niet-geweven polypropyleen is gemaakt van gesmolten plastic en het wordt gerecycleerd uit plastic flessen en verwerkt tot draadachtige vezels, die in plaats van geweven aan elkaar zijn geknoopt. De duurzaamheid van dit materiaal is afhankelijk van het aantal gebruikte grammen. Een niet-geweven aangepaste draagtas van 100 gram polypropyleen is sterker dan een tas van 70 gram.

Polypropyleen is goedkoper dan katoen, maar omdat het gedeeltelijk wordt gemaakt van gerecycleerde plastic flessen, is het nog steeds een milieuvriendelijk materiaal. Dit materiaal is daarom ook een duurzame keuze voor herhaald gebruik. Tassen van polypropyleen zijn er in een grotere verscheidenheid aan kleuren dan de katoenen tassen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor gratis weggeefacties op congressen en beurzen. Gelamineerde tassen van polypropyleen hebben een waterbestendig en afneembaar oppervlak, waardoor ze een geweldige optie zijn voor een op maat gemaakte draagtas, die de tand des tijds zal doorstaan.

  1. De grootte

De grootte van de tas die je kiest, moet overeenkomen met hoe je hem wilt gaan gebruiken. Ben je van plan om jouw op maat gemaakte draagtassen als marketingmateriaal op een beurs uit te delen? Wil je dat ontvangers jouw op maat gemaakte draagtas in hun kofferbak bewaren en deze keer op keer opnieuw gebruiken om boodschappen te doen?

Een kleine draagtas zoals de Kleine katoenen tas maakt het weggeven van geschenken gemakkelijk. Ideaal voor het verpakken van kleine geschenkartikelen worden kleine op maat gemaakte draagtassen vaak gebruikt voor het verpakken van geschenken op bruiloften en feesten of bij zakelijke evenementen om afscheidscadeautjes te verpakken.

Een middelgrote draagtas, zoals de standaard 38x42cm grote katoenen draagtas, is geweldige optie voor kleine geschenken, brochures of kleine items zoals een notitieblok en een pen. Een geweldige keuze voor beurzen want deze tas is ideaal voor het verpakken van marketingbrochures, tijdschriften en weggevertjes op conferenties.

Een grote tas zoals 13L canvas tassen of de canvas tassen met lange hengsels bieden voldoende ruimte om jouw boodschappen te dragen en zal zeker keer op keer worden gebruikt.

tas bedrukken
  1. Kenmerken

Omdat jij jouw logo op deze tas afdrukt, wil je dat deze de juiste functies heeft om waardevol te zijn voor de ontvangers.
Dan zijn er ook nog de op maat gemaakte wijntassen, kleine tassen voor geschenkverpakkingen, draagtassen om mee naar het strand te nemen en modieuze tassen, die kunnen worden uitgevouwen als een laptoptas. Welke op maat gemaakte draagtas je ook nodig hebt, Viprinta heeft de juiste gepersonaliseerde draagtas die aan jouw behoeften voldoet. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Benieuwd naar onze canvas en katoenen tassen?