Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Katoenen tassen op maat maken – Wat je moet weten

Het assortiment milieuvriendelijke draagtassen van katoenentasbedrukken.nl betekent dat we een praktische en eco-gevoelige manier hebben gevonden voor artikelen die dagelijks worden gebruikt en die ook nog eens reclamepotentieel hebben.

Het milieu kan altijd wel een helpende hand gebruiken en wij bij Viprinta zijn er trots op dat wij een ​​reeks op maat gemaakte draagtassen kunnen aanbieden, die het gebruik van plastic tassen overbodig maakt, waardoor je een milieuvriendelijke optie voor het dragen van boodschappen hebt, die ook ideaal is voor tal van andere toepassingen. Denken we dan dat deze draagtassen de planeet zullen redden? Nee. Maar we denken wel dat ze een positieve bijdrage kunnen leveren. Bovendien is een op maat gemaakte draagtas een geweldige kans om reclame voor jouw bedrijf te maken en jouw merk te versterken.

 

Een perfecte mogelijkheid voor meer merkbekendheid

Jouw bedrijf kan jouw logo op onze op maat gemaakte draagtassen laten afdrukken en deze dan in plaats van een plastic tasje aan klanten geven of het als een hulpmiddel voor het promoten gebruiken. Veel mensen zullen graag iets praktisch ontvangen, dat kan worden gebruikt voor het doen van boodschappen en voor algemeen gebruik. Sommige van onze grotere op maat gemaakte draagtassen zijn perfect om mee naar het werk, naar het strand of naar de sportschool te nemen. Hang het over je schouder en je bent klaar om te gaan. Met jouw logo is jouw merk voortdurend zichtbaar en zal jouw bedrijf worden geassocieerd met een vriendelijke benadering van het milieu, wat altijd een pluspunt is. Als je een lokaal bedrijf runt en als zelfs maar een handvol van jouw klanten jouw tassen gebruiken, profiteer jij van geweldige reclame in de lokale omgeving.

boodschappentas

Als we geen plastic willen gebruiken, wat kan dan wel?

Er zijn verschillende materialen als een alternatief voor plastic tassen beschikbaar – biologisch katoen en polypropyleen zijn enkele populaire keuzes. Bekijk onze katoenen draagtassen eens. Het is gemaakt van 100% natuurlijk katoen en vervaardigd zonder gevaarlijke chemicaliën. Naast dat het milieuvriendelijk is, ziet het er geweldig uit en is het groot genoeg voor je sportschooluitrusting, schoolboeken of je handdoek en slippers als je naar het strand gaat. Klaar voor jouw logo, kan jouw bedrijf geassocieerd worden met de levensstijl van jouw klanten.

Onze canvas tas met lange hengsels is gemaakt van zware canvas katoen. Een eenvoudige en functionele tas, die is ontworpen ter vervanging van de plastic tas en perfect voor het dragen van boodschappen. Met een ideaal drukoppervlak ziet het logo van jouw bedrijf er fantastisch uit.

Onze mini katoenen tas is een prachtige op maat gemaakte draagtas als jouw bedrijf op een congres aanwezig is of als jouw bedrijf een exclusieve winkel heeft, die voor de klanten een tas van de allerbeste kwaliteit nodig heeft. Deze kleine katoenen tas is van extreem hoge kwaliteit en is perfect voor het verpakken van relatiegeschenken op conferenties of voor jouw veeleisende klanten.

We worden steeds milieubewuster en er is geen reden waarom de overgang van plastic tassen naar een duurzaam alternatief jouw bedrijf niet ten goede zal komen. De gepersonaliseerde draagtassen van Viprinta zijn klaar voor jouw logo, waardoor jouw bedrijfsmerk een grote zichtbaarheid krijgt, terwijl het milieu wordt gerespecteerd. Van tassen voor cadeaus op conferenties tot aan de vervanging voor plastic tassen of gewoon als een geweldig promotieartikel: deze op maat gemaakte draagtassen zijn voor iedereen een succes – zet je logo op een duurzame tas van Viprinta.

Benieuwd naar onze canvas en katoenen tassen?