Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

katoenen draagtassen bedrukken voor naamsbekendheid

Benieuwd naar onze katoenen draagtassen?

Katoenen draagtassen bedrukken voor je naamsbekendheid

Statistieken tonen aan dat katoenen draagtassen bedrukken één van de meest efficiënte promotionele producten zijn die je kan (ver)kopen! Ze zijn geprobeerd en getest door duizenden zaken en zijn echt uitstekend voor alle soorten bedrijven. Dat er veel vraag naar is, blijkt uit het feit dat ze ons bestverkopende product uit honderden, zo niet duizenden producten zijn. Vanuit een marketingperspectief kunnen promotionele katoenen draagtassen gebruikt worden om reclame te maken voor een zaak en meer naamsbekendheid te krijgen doordat de tassen eigenlijk een wandelend billboard zijn. De tassen kunnen gebruikt worden voor verschillende dingen zoals om je lunch mee te nemen naar het werk, of bij een handtas om dingen zoals schoolboeken/folders te dragen en ze worden vaak gebruikt door mensen die gaan fitnessen.

Katoenen draagtassen bedrukken is altijd één van de meest efficiënte promotionele producten geweest, toch is de grootste reden dat ze populairder geworden zijn de vergoeding die gevraagd wordt voor plastiek zakjes. De vergoeding betekent niet alleen dat winkels geld moeten vragen voor een plastic zak, maar het betekent ook dat je geld moet blijven betalen voor plastic zakken die gemakkelijk stuk gaan. Een tas is een erg gegeerd geschenk voor je klanten.

katoenen tassen bedrukken
canvas tas

De druk om voor het milieu te zorgen is erg aanwezig dus toon je steun door onze tassen te kopen! Deze tassen zijn een milieuvriendelijk alternatief voor plastic tassen die hergebruikt en gerecycleerd kunnen worden. En ze zien er nog goed uit ook! Verder zijn plastic tassen schadelijk voor het milieu aangezien mensen ze gewoon wegwerpen als ze ze niet meer nodig hebben en kunnen ze giftig zijn voor dieren en planten. Een tas voor het leven aanbieden, zoals onze geprinte draagtassen zal ervoor zorgen dat men niet zomaar plastic tassen weggooit. Ze zullen ook de draagtas bijhouden omdat hij kwaliteitsvol, gemakkelijk en stijlvol is.

De beste promotionele katoenen tas is belangrijk voor je bedrijf. We bieden veel verschillende tassen in verschillende stijlen, kleuren en maten aan op onze website. Onze bestseller is de katoenen tas met lange hengsels van 140 gram. De grootte van de tas hangt af van waar je ze voor zal gebruiken. Soms worden promotionele katoenen tassen aan klanten gegeven voor een specifiek doel. Een sportschool kan promotionele katoenen draagtassen geven aan nieuwe leden voor hun sportkledij, voor zoiets kan men beter een bredere tas kiezen zoals onze canvas tas van 340 gram.

canvas tas bedrukken
katoenen tas

Als het op branding aankomt, zijn er geen grenzen over hoe je katoenen draagtassen bedrukken kan. In full colour of een effen kleur, je kan kiezen tussen het printen van één kant of twee kanten van de tas. Met onze designer tool kan je zelf je tas ontwerpen zodat je exact weet hoe je promotionele tas eruit zal zien en of het volgens je normen is.

Onze geprinte tassen zijn een perfecte combinatie tussen hoge kwaliteit en een lage prijs waardoor ze zo rendabel zijn en waardoor ze zo’n populair product zijn geworden op onze site! Er zijn verschillende distributietechnieken die gebruikt kunnen worden om een fantastisch cadeau als dit te geven, zoals ze aan nieuwe klanten geven of ze uitdelen bij vakbeurzen of speciale evenementen, ze naar klanten of prospecten sturen of ze zelfs verkopen in de winkel. Ze zijn ook goed voor bedrijven die met een strakke deadline werken aangezien onze promotionele tassen binnen 48 uur na bestelling naar jou verstuurd worden.