Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Katoenen tasjes bedrukken in full colour

Katoenen tasjes bedrukken voor de zakelijke klant

Voor veel bedrijfseigenaars betekent de zomer outdoor events bezoeken en je producten verkopen of reclame maken voor je diensten. Van festivals naar conferenties, en van tentoonstellingen naar outdoor markten, deze evenementen zijn een goede manier om veel nieuwe klanten te ontmoeten en je merk te tonen. Lees nu verder om de voordelen van katoenen tasjes bedrukken voor je volgende evenement te weten te komen.

Verhoog de waarde van je product
Klanten appreciëren altijd een verpakking die hun verwachtingen ver overstijgt, dus waarom kies je niet voor een tas die bij je product hoort? Een gratis tas aanbieden als klanten een bepaald aantal producten kopen of een bepaald bedrag uitgeven, kan een leuk extraatje zijn. Nu dat men moet betalen voor plastic tassen, worden katoenen tassen nog meer gewaardeerd door klanten waardoor ze extra waarde geven aan je product.

Katoenen tas
tote bag
Met katoenen tasjes bedrukken laat je klantenbestand groeien

Als je reclame maakt voor je merk of dienst in plaats van producten te verkopen, zijn promotionele tassen een goede manier om de aandacht te trekken naar je kraam en om potentiële klanten iets mee te geven zodat ze je naam en product of dienst blijven herinneren. Deze evenementen kunnen je een hele nieuwe markt en veel nieuwe potentiële klanten opleveren en jij kan exact te weten komen wat ze willen. Tassen op maat meegeven is een goede manier om je potentieel volledig uit te laten groeien, en om ervoor te zorgen dat mensen over je praten en lang na het evenement je producten kopen.

Promoot je merk met katoenen tasjes bedrukken

Geprinte tassen bieden een handige opportuniteit om je merk bekender te maken door je logo en merk te laten zien aan meer klanten. Evenementen zijn een goede plaats om te adverteren en onze geprinte tassen bieden een hoge zichtbaarheid voor weinig geld – als je kleurrijke tassen weggeeft met een leuk design dat in het oog van elke persoon op het evenement springt.

Tote bags

Contacteer vandaag nog ons team om te zien hoe we geprinte tassen op maat van je zaak kunnen maken.

Benieuwd naar onze canvas en katoenen tassen?