Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244

Stevige canvas tas
v.a. 1 stuk

Ecru strandtas
v.a. 1 stuk

Ecru katoenen tassen
v.a. 25 stuks

Gekleurde tassen
v.a. 100 stuks

De meest verkochte totebags vanaf 1 stuk

canvas tas bedrukken
Canvas tas met lange hengsels

Al vanaf 2.50 Excl. BTW
Fairtrade-fullcolour
Fairtrade & Organische tas

Al vanaf 2.05 Excl. BTW

De meest verkochte tassen vanaf 25 stuks

Linnen en katoenen tassen
Katoenen tassen bedrukken – Ecru 150gr/m2
Al vanaf 0.62 Excl. BTW
zwarte katoenen tassen bedrukken
Katoenen tassen bedrukken – Zwart 140gr/m2
Al vanaf 0.85 Excl. BTW
Tips voor tote bags bedrukken

Tote bags bedrukken is een super voordelige manier om te gebruiken als merchandise, als weggeefactie of om te verkopen. Wil je tote bags bedrukken in een kleine oplage of grote oplage? Alles is mogelijk. De beste tip voor het bedrukken van tote bags is dat je zorgt voor een goed bedrukbaar design. Wij adviseren om minimaal 300 ppi te hanteren. Hoe groter de resolutie hoe beter je design bedrukt wordt. In het geval van vector bestanden raden wij aan om alle teksten te outlinen. Wij kunnen je helpen met onze diverse druktechnieken en in het proces van designen. Zo kunnen wij in de meeste gevallen de resolutie van je designs verhogen en kunnen wij sommige onderdelen aanpassen zodat jij het beste resultaat krijgt. Dit doen wij in de meeste gevallen kosteloos.

Wat zijn tote bags precies en hoe bedruk je zo’n tote bag?
In de zeventiende eeuw gebruikten mensen de term tote of tate. ‘Tote’ betekent dragen: een tote bag is dus in principe gewoon een grote tas om dingen mee te dragen. Afhankelijk van de vorm en de grootte van de tassen kunnen tote bags gebruikt worden voor honderden toepassingen. Meestal worden ze gebruikt op beurzen, om te shoppen of om dagelijkse spullen met je mee te dragen. Ze zijn te verkrijgen in diverse materialen en kunnen bedrukt worden met jouw eigen favoriete design. Op de ze manier zou je jezelf kunnen uitdrukken door middel van een erg leuke accessoire. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van tote bags gemaakt van katoen en canvas. Dit kunnen wij op twee manieren doen. Afhankelijk van jouw design kunnen we digitaal bedrukken en zeefdrukken.
Redenen om tote bags te bedrukken
1. Tijdloos
Je hebt ze in verschillende kwaliteiten, soorten en maten. Katoenen tassen kan je altijd en vrijwel overal bij dragen en ze blijven ten alle tijden populair. Het maakt je outfit helemaal compleet.
2. Functionaliteit
Tote bags bedrukken kan modieus maar ook zeer functioneel. Tote bags zijn groot en ruim. Zo kun je alles meenemen wat je die dag nodig hebt, bijvoorbeeld als je een dagje naar het strand gaat. Of als je simpelweg even boodschappen gaat doen. Heb je de tas niet meer nodig? Dan vouw je het zo weer in elkaar.
3. Veelzijdigheid
Er zijn honderden toepassingen voor een tote bag. Ze kunnen overal voor gebruikt worden. Ze kunnen worden gebruikt als boodschappentassen, sporttas, strandtas, schooltas, laptoptas, cadeautassen en zo kunnen we doorgaan. Tote bags zijn niet ontworpen voor iets specifieks dus je kunt ze gebruiken voor wat je wil.
4. Variaties
Er zijn veel verschillende versies van de tassen. Daarnaast kunt u bij katoenentasbedrukken.nl de tassen aan al uw wensen aanpassen. Ze zijn verkrijgbaar in materialen als canvas of katoen en ze zijn gemaakt in verschillende kleuren en patronen. Je kunt ze geheel personaliseren naar je eigen smaak. Vervolgens bedrukken wij ze voor jou.
5. Duurzaam en milieuvriendelijk
Sinds vorig jaar zijn gratis plastic tassen niet meer toegestaan. Veel winkels zijn gestopt met het aanbieden van plastic zakken en kiezen vaker voor alternatieven. Daarbij wordt hergebruik van tassen gestimuleerd. Tote bags bedrukken en bestellen kan zeer duurzaam zijn. Ze gaan jaren mee.
6. Prijs
De canvas tas of tote bag bedrukken is goedkoop in aanschaf. Ze kosten vaak niet meer dan een paar euro. Daarnaast kan je ze voor een zeer scherpe prijs per stuk en in fullcolour bestellen.
7. Origineel en leuke cadeautip
Een tote bag laten bedrukken kan niet alleen leuk zijn voor jezelf, het is ook uitermate geschikt om als cadeautje weg te geven. Tote bags zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Dit laten bedrukken met een bijpassend eigen design maakt een leuk en origineel cadeau.
8. Ze zijn comfortabel
De tas dankt zijn naam aan het werkwoord “tote” wat “dragen” betekent – een beter naam hadden ze er niet kunnen geven.
9. Het kan door zowel vrouwen als mannen worden gedragen
Als jij een van die mannen bent die denkt dat draagtassen maar verwijfd zijn, waarom lees je dit bericht dan uberhaupt nog? Grapje natuurlijk! Tote bags zijn ook prima om te dragen als man kan ik je vertellen.
Tote bags bedrukken canvas
Tote bags bedrukken katoen

Related Posts