Nobellaan 3, 4622AH, Bergen op Zoom
0164 700 244

Stoffen tassen bedrukken | Kleine en grote oplages

Stoffen tassen bedrukken? Welke materiaal, bedrukking en kleur kies jij?

De tassen die jij uitdeelt zijn de visitekaartjes van je bedrijf. Je kan niet zomaar iedereen een willekeurige tas meegeven. Hoe raar zou het zijn als een bedrijf met sterke marketing op het gebied van duurzaamheid een non-woven tas zou gebruiken. Plastic en duurzaamheid zou raar ogen. Is het wel slim om felle kleuren te gebruiken of kan jij je beter onderscheiden door een neutrale ecru kleur? Welke bedrukking moet op de tas komen en hoe kom je erachter wat de beste mogelijkheden zijn?

linnen tas bedrukken

Katoenen tassen kunnen je niet ontgaan zijn op beurzen. Iedereen gebruikt ze. Het is een materiaal die past bij elk soort industrie. Ze zijn hip en tijdloos. Maar buiten alles zijn ze goed voor de toepassing op beurzen. Iedereen wil zijn flyer, folder en gifts meegeven aan potentiele klanten. Zeg nou eerlijk wat is er beter dan een katoenen tas om dat te doen? Ben jij toch op zoek naar een beter en luxere alternatief dan moet je echt kijken naar canvas. Canvas is een materiaal die steviger en stugger aanvoelt. Een alternatief dat tegenwoordig ook veel als boodschappentas gebruikt wordt zijn jutte tassen. Maar of jutte nou echt handig is op beurzen licht aan wat je je klanten mee wil geven.

Katoenen tassen zijn een neutraal promotioneel product in die zin dat het voor vele toepassingen geschikt is. De meest verkochte variant van de katoenen en canvas tas is de 38 x 42 cm in ecru. Het volgende waar opgelet dient te worden is de bedrukking. Dit kan op twee verschillende manieren. Een veelgebruikt mogelijkheid is het zeefdrukken van de tassen. Dit is vaak handig voor tassen die beperkte kleuren als opdruk hebben en een relatief grote oplage. Hoe meer kleuren de opdruk van de tas heeft

bio katoenen tas