Oude Moerstraatsebaan 18, 4614RP, Bergen op Zoom
0164 700 244
katoenen tassen bedrukken
Tassen-bedrukken
Prijzen goodiebags kleine oplage

Meest populaire goodiebags die vanaf 1 stuk en in kleine oplage bedrukt worden.

canvas strandtas bedrukken
Canvas strandtas bedrukken

Al vanaf 2.95 Excl. BTW
canvas tas bedrukken
Canvas tas met lange hengsels

Al vanaf 2.50 Excl. BTW
organische katoenen tassen bedrukken
Fairtrade & Organische tas

Al vanaf 2.05 Excl. BTW
katoenen tas bedrukken
Katoenen tas met lange hengsels

Al vanaf 1.25 Excl. BTW
Katoenen rugzak bedrukken
Rugzak met trekkoord

Al vanaf 1.95 Excl. BTW
Witte katoenen tas bedrukken
Witte katoenen tas met lange hengsels

Al vanaf 1.25 Excl. BTW
Prijzen goodiebags vanaf 25 stuks

Meest populaire goodiebags die in oplages vanaf 25, 50 en 100 stuks bedrukt worden.

Linnen en katoenen tassen
Katoenen tassen bedrukken – Ecru 150gr/m2
Al vanaf 0.62 Excl. BTW
canvas tassen bedrukken
Canvas tassen bedrukken – 310gr/m2
Al vanaf 1.10 Excl. BTW
zwarte katoenen tassen bedrukken
Katoenen tassen bedrukken – Zwart 140gr/m2
Al vanaf 0.85 Excl. BTW
Canvas shopper bedrukken
Canvas shopper bedrukken – Ecru 220gr/m2
Al vanaf 1.49 Excl. BTW
Canvas strandtas bedrukken
Canvas strandtas bedrukken – Ecru 300gr/m2
Al vanaf 1.69 Excl. BTW
zwarte strandtas bedrukken
Strandtas bedrukken – Zwart 300gr/m2
Al vanaf 2.40 Excl. BTW

Goodiebags voor een bruiloft

Steeds vaker is het gebruikelijk om op een bruiloft een goodiebag mee te geven aan de gasten. Dit kan zowel als welkomstcadeau als aan het einde als bedankje wanneer de gasten vertrekken. Met het meegeven van goodiebags op een bruiloft kan je jou gasten verrassen. Een van de bekendste voorbeelden van goodiebags op een bruiloft is wel die van prins Harry en Meghan Markle. Ruim 1200 gasten die aanwezig waren mochten zijn kregen goodiebags op deze bruiloft. Het was een jute tas met daarop de initialen van prins Harry en Meghan.

Wat zat erin vraag je je af? Een flesje water, een bus kokjes, een magneet met de datum van de bruiloft erop, chocolade en een kortingsvoucher voor de kasteelwinkel. Deze tas ging viraal toen ze op eBay aangeboden werden en waarbij er tot meer dan 25.000 pond op geboden werd. Dat is omgerekend zo een 20.000 euro. Wat kan je hiervan leren? Goodiebags weggeven op een bruiloft is op zich zelf al een leuk idee dus overdrijf niet.

De 3 belangrijkste tips voor goodiebags op een bruiloft

 1. Stel je tasjes zelf samen
  Je kan het samenstellen van goodiebags uitbesteden. Maar houd er rekening mee dat de kosten hier heel hoog van zijn en dat je niet helemaal zelf kan bepalen wat je er van wil maken. Het beste is om bij goodiebags de tasjes te laten bedrukken en de spullen er zelf in te doen.
 2. Welke type tasjes kies je?
  Het zal je niet verbazen als wij aanbevelen om katoenen tasjes te kiezen. Maar een reden waarom katoen voor bruiloften altijd safe is, is de uitstraling en het niet goedkoop oogt net als papieren tassen. Daarnaast kunnen katoenen tasjes goedkoop in zowel kleine als grote oplages bedrukt worden.
 3. Overdrijf niet met spullen
  De waarde van je goodie bags wordt uiteindelijk bepaald door de gasten en niet door de spullen die je er in stopt. Doe in ieder geval snacks in de tasjes dan zit je altijd goed.
bruiloft goodiebags
katoenen tassen
goodie bag
Goodiebags voor bruiloft
Goodiebags samenstellen

Wat zijn een goodiebags?
Goodiebags, goodie bags ofwel goodybags zijn allemaal verschillende termen die gebruikt worden in Nederland, waarmee in principe hetzelfde mee wordt bedoelt. Goodiebags zijn tasjes met promotionele producten en cadeautjes die veelal worden weggegeven tijdens een beurs, bruiloft, kinderfeest of evenement. Het wordt veelal gebruikt als een dank voor de aanwezige gasten of als marketingproduct voor potentiële klanten. Meestal bevatten goodiebags een combinatie van etenswaren, reclamewerk en herbruikbare promotionele producten, zoals pennen.

Is het weggeven van goodiebags een goed idee?
Anno 2020 zien we dat de meeste bedrijven nog steeds meer de focus leggen op digitale marketing om zichzelf of hun producten te promoten. Echter, in een wereld vol met digitale marketing en technologie zijn promotionele tassen nog steeds een van de meest kosteneffectieve marketing strategieën. Promotionele tassen zijn krachtig, omdat deze vaak hergebruikt worden.  Het geeft de mogelijkheid aan jou potentiele klanten om de merk en je bedrijf te visualiseren. Een klant is beter instaat om je bedrijf te herinneren als hij fysiek in contact is geweest met een promotionele product.

Wil je goodiebags tasjes bedrukken?
Als je een goodiebags tasjes wil bedrukken moet je met een aantal zaken rekening houden. Nummer 1 is hoeveel stuks wil je er, nummer 2 wat moet bedrukt worden en nummer 3 wat is je budget? Er zijn talloze mogelijkheden. De meest gebruikte goodiebags tasjes van katoen, jute en papier zijn. Maar er zijn veel meer verschillende materialen zoals plastic, polypropeen, canvas enz. Het meest gebruikte in tasjes in deze tijd zijn katoenen tassen en jute tassen. Dit geeft de mensen een beeld van dat duurzame materialen zijn gebruikt. Deze materialen kunnen zowel gezeefdrukt als digitaal bedrukt worden.

Welke goodiebag tasjes kan je het beste gebruiken?
Dit is erg afhankelijk van de bijeenkomst en wat je wil uitstralen. Wil je luxe? Kies dan voor een katoenen tas, canvas tas of een jute tas. Dit zijn wat betreft uitstraling de beste te gebruiken tassen. Wil je gaan voor een goedkoper alternatief dan is een papieren tas de beste keuze. Echter, let op! Wil je tassen bedrukken? Dan kunnen papieren tassen bij kleine aantallen nogal duur uitkomen, vanwege de opstartkosten. Dit wordt vaak over het hoofd gezien. Waardoor een luxere tas zoals een katoenen tas bedrukken toch een betere optie lijken.

Goodiebags bestellen?

Goodiebags tasjes in alle soorten en kleuren bestellen? Wij kunnen van A tot Z u goodie bags verzorgen. Of het nu voor een beurs, evenement, bruiloft of feest is. Bij ons kunt u terecht om alleen tassen te laten bedrukken of om uw gehele campagne uit te besteden.

Goodiebags voor kinderfeestje

Goodiebags weggeven bij een kinderfeestje is een steeds vaker voorkomende fenomeen. Kinderen die bij het weggaan een traktatie meekrijgen. Wil je inspiratie voor een feestje of kinderfeestje? Wij kunnen je in iedergeval 3 tips geven voor goodiebags kinderfeestje. Om je inspiratie te geven hebben we hieronder vier voorbeelden van tassen. Het is natuurlijk ook mogelijk om onbedrukte goodiebags weg te geven. Bij ons kan je katoenen tassen vanaf 1 stuk bestellen.

 1. Snacks
  Een kinderfeestje zonder snacks kan niet. Dus waarom wel goodiebags zonder snacks?
 2. Speelgoed
  Kinderen vinden het leuk om verrast te worden met speelgoed.
 3. Leuke design op de tas
  Als je dan toch goodiebags wil weggeven, kies dan leuke tasjes uit met een mooi design er op. Wij bedrukken zowel in kleine als in grote oplages.
 4. Pas je goodiebag aan bij het thema van kinderfeestje
  Zo past bij een prinsessenfeestje een kroontje, bij een dierenfeestje een knuffel of speelgoeddier en bij een piratenfeestje een ooglapje als design op de tasjes.

Ultieme checklist voor de perfecte goodiebags

Besluit je om uiteindelijk bij jouw evenement een goodiebag uit te delen, ga deze checklist dan even na.

 1. Check: Sluit de inhoud aan bij het evenement?
  Denk goed na over de artikelen die je mee gaat geven in je goodiebag. Het moet natuurlijk wel aansluiten bij jouw evenement. Je moet ervoor zorgen dat de gasten na je evenement aan je blijven denken. Artikelen die je organisatie ondersteunen en een tijd meegaan werken het beste.
 2. Check: Is de goodiebag origineel?
  Ga mee met de trends van het moment. Wees wel snel met dergelijke “trendgoodies” want het zou een beetje jammer zijn als je gasten het al wel tig keer hebben zien voorbij komen. Iets origineels zalje gasten langer bijblijven!
 3. Check: Worden je gasten er blij van?
  Stel jezelf de vraag, zou ik er blij van worden als ik deze goodiebag zou ontvangen? Is het antwoord ‘ja’? Niets meer aan veranderen dan. Moet je toch eerlijk toegeven dat je een aantal van de artikelen zo thuis weer zou weggooien? Denk dan nog eens goed na. Beter geen goodiebag dan een slechte goodiebag.
 4. Check: Is er geen overbodig verpakkingsmateriaal?
  Al dat verpakkingsmateriaal tegenwoordig, wie ergert zich er niet aan? Voorkom dat in je goodiebag. Naast het verpakkingsmateriaal is het ook belangrijk om te kijken naar het materiaal van de goodiebag zelf. Plastic is misschien goedkoop, maar niet duurzaam en dit kan zodoende leiden tot ergernissen. Ga dan voor katoen bijvoorbeeld. Het zal waarschijnlijk wat duurder uitvallen, maar het eindigd niet zo snel in de prullenbak thuis en dat levert wandelende reclame op.
 5. Check: Worden je gasten niet overladen met folders?
  Veel mensen denken bij een goodiebag aan een tasje vol folders met reclame, waarvan het grootse deel in de papierbak eindigt. Wil je toch wel wat folders meegeven? Een goede optie is om bij je standop het evenement folders neer te legggen zodat gasten zelf kunnen kiezen wat ze mee naar huis nemen.

Effecten en statistieken van goodie bags
Wellicht ben je benieuwd naar de effecten van goodiebags. Om toch een beeld hiervan te geven wordt hieronder een factsheet weergegeven.

 • 83% van de mensen heeft minimaal 1 promotionele tas in zijn bezit
 • 89% van de consumenten heeft een promotionele product in de afgelopen halfjaar ontvangen
 • 82% heeft hier een goede indruk van
 • 81% behoud een promotioneel product langer dan een jaar
 • 85% van de goodie ontvangers kan het merk herinneren na een jaar
 • 75% kan de boodschap herinneren

Voorbeelden van gelegenheden voor een goodiebags:

 • Kerst
 • Valentijn
 • Baby shower
 • Carnaval
 • Musicals of filmpremières
 • Pasen
goodiebags laten maken